Το Σάββατο 7 Μαρτίου στο γήπεδο των Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης» έλαβε χώρα ο αγιασμός και η 1η Αγωνιστική των Ενοριακών νεανικών Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Μητρόπολη μας για 10η συνεχόμενη χρονιά. Ένα γεγονός που έχει αγαπηθεί από τους νέους των ενοριών και που με ανυπομονησία περιμένουν να ξεκινήσει κάθε χρόνο.

Ο αγιασμός έγινε από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου μας, τον π. Παντελεήμονα Αναστασιάδη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες » καλόν αγώνα» όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα.

Στα πρωταθλήματα μας φέτος παίρνουν μέρος 25 ομάδες από 16 διαφορετικές ενορίες, σε 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες (δημοτικό, γυμνάσιο & λύκειο). Είναι μία διοργάνωση διαφορετική από τις άλλες. Τόσο η προσευχή που γίνεται πριν από κάθε αγώνα όσο και η προσπάθεια όλων των παιδιών-αθλητών να επιδείξουν ήθος καθ’ όλη τη διάρκεια δημιουργούν ένα κλίμα τόσο ξεχωριστό από εκείνο που μας έχει συνηθίσει ο πρωταθλητισμός στη χώρα μας. Και αυτό κυρίως γιατί προστάτης και καθοδηγητής και αυτής της προσπάθειας είναι ο ίδιος ο Χριστός. Επομένως σημασία έχει η συμμετοχή, η προσπάθεια και όχι η νίκη. Ευχόμαστε καλούς αγώνες σε όλους!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.