Με μία λαμπρή, ζωντανή, γεμάτη φρεσκάδα εορταστική εκδήλωση και με την συμμετοχή παιδιών,στελεχών και γονέων, ξεκίνησε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου την νέα κατηχητική και ιεραποστολική προσπάθεια στην Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Στον κήπο του Ιερού Ναού ξεκίνησαν να μαζεύονται τα παιδιά και οι γονείς αναμένοντας την έναρξη και τον αγιασμό της νέας κατηχητικής χρονιάς και των νεανικών δραστηριοτήτων.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ξεκίνησε για τα παιδιά ένα πρόγραμμα εορτστικό με πολύ κέφι και χαρά.

Το ομαδικό παιχνίδι survivor για τα παιδιά του δημοτικού και laser tag για τα παιδιά του γυμνασίου ενθουσίασε και κέντρισε το ενδιαφέρον τους. Αργότερα ακολούθησε μουσική συναυλία για τους γονείς και τα παιδιά των κατηχητικών.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Πολύκαρπος Μπόγρης, Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Νεότητος και ο Πρωτοπρευσβύτερος π. Δημήτριος Αρώνης, προιστάμενος και Ιερέας Νεότητος του Ιερού Ναού.

Ας έχει δόξα το όνομα του Θεού, 208 παιδιά ήταν οι πρώτες εγγραφές τους. Υποσχέθηκαν να συνεχίσουν με το ίδιο ενδιαφέρον, με μεγαλύτερο ακόμα ζήλο, με αγωνία κατά Θεόν.

Καλή χρονιά και καλό ταξίδι με την χάρι του Θεού στην αναμονή των Δημητρίων 2019 με την Παναγία την Πανάχραντο από το νησί της Άνδρου και την Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.