Άνοιξε τις πύλες της η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως στη Δαύλεια Παρνασσού για το φετινό καλοκαίρι. Η πρώτη περίοδος της Κατασκήνωσης ξεκίνησε με τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, τα οποία ανέβηκαν στην Κατασκήνωση τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και θα μείνουν έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Τα παιδιά του Κέντρου “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” κλείνουν την όμορφη χρονιά τους με λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Κατασκήνωση, όπου υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας του Κέντρου κ. Αλεξάνδρας Ζάνταλη και με τη συνοδεία των εθελοντών του ευρωπαϊκού προγράμμματος ERASMUS+ και Service Civique που φιλοξενούνται επί 9 μήνες στο Κέντρο, ασχολούνται με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παιχνίδια στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης. Επίσης, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ, που βρίσκεται πάνω από την Κατασκήνωση, το σπήλαιο της Φανερωμένης, και έκαναν περιπάτους στο ελατόδασος του Παρνασσού.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου ε.ε. τα παιδιά επισκέφθηκε στην Κατασκήνωση ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος. Τα παιδιά με πολλή χαρά υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος τα αγκάλιασε, συμμετείχε στις δραστηριότητές τους και είδε από κοντά πόσο χαίρονται που βρίσκονται στην Κατασκήνωση, σε έναν τόσο όμορφο χώρο στο βουνό.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.