Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, και η Ενορία της Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής, διοργανώνει το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη ΙV» το διήμερο Σάββατο 06 και Κυριακή 07 Μαίου 2023.

Η «Κατασκήνωση στην Πόλη» αποτελεί θεσμό που υλοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην Ιερά Μητρόπολη και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να ομαδο­ποιηθούν, να γνωρίσουν νέους φίλους, να περάσουν δημιουργικά και εν Χριστώ τον χρόνο τους με δράσεις ψυχαγωγίας, γνώσης και εκκλησιαστικής εμπειρίας μέσα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, με ψυχωφελείς δραστηριότητες, παι­χνίδια, γυμναστική, γλωσσικές δραστηριότητες, κατασκευές, θεατρικό δρώμενο, κτλ.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν παιδιά – αγόρια και κορίτσια – Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού από όλες τις ενορίες της Μητρόπολης. Οι δράσεις ξεκινούν στις 8:30 π.μ. και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 6:00 μ.μ. και τις δύο ημέρες. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν σχεδόν εξ ολοκλήρου σε εξωτερικούς χώρους, ενώ προβλέπεται η σίτιση των παιδιών (δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό) και καλύπτονται όλες οι ανάγκες μετακίνησης εντός και εκτός των ορίων του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες εγγραφής και συμμετοχής, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τον Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Μακίδη, Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής στα τηλέφωνα : 6980302550 και 2531083893, καθημερινά από 9:00 έως 11:00 και 17:30 έως 18:30 μέχρι την Τετάρτη 3 Μαίου 2023.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.