Ένα νέο σχολείο χτίζεται στη Μαδαγασκάρη μετά από πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου για τις ανάγκες των μαθητών της Μητροπόλεως.

Το σχολείο θα προσφέρει την παιδεία και τη μόρφωση στους αναξιοπαθούντες πιστούς της Μητροπόλεως.

Με ανάρτησή τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι φίλοι της Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης τονίζουν τη σημαντικότητα του έργου καθώς όπως αναφέρουν η Μαδαγασκάρη είναι μια χώρα που η μόρφωση και η παιδεία είναι σχεδόν ανύπαρκτες ενώ η δημόσια εκπαίδευση είναι επί πληρωμή.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Σε μια χώρα όπου η μόρφωση και η παιδεία είναι σχεδόν ανύπαρκτες, ( η δημόσια εκπαίδευση είναι επί πληρωμή) η εκκλησία μας είναι παρούσα για να κάνει ακόμη μια φορά το «θαύμα» της. Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Β Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος όπως πάντα, δημιουργεί και μεγαλουργεί (πάντα και με την δική σας βοήθεια) χτίζοντας ένα μεγάλο νέο σχολείο για τις ανάγκες της Μητροπόλεως μας. Ένα έργο ζωής, ένα έργο για το μέλλον των αναξιοπαθούντων αδελφών μας. Ευχές από καρδιάς να τον αξιώσει ο Κύριος να δει την ολοκλήρωση του και την δημιουργία και άλλων φιλανθρωπικών έργων».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.