ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: Η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα είναι οι ΗΠΑ με 336,830 επιβεβαιωμένα περιστατικά και 9,618 νεκρούς.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία 1,274,214 άνθρωποι παγκοσμίως έχουν νοσήσει από τον νέο κορονοϊό, 69,468 έχουν χάσει τη “μάχη”, ενώ 264,833 έχουν αναρρώσει και είναι καλά στην υγεία τους.

Η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα είναι οι ΗΠΑ με 336,830 επιβεβαιωμένα περιστατικά και 9,618 νεκρούς.

Η Ελλάδα μετρά 1,735 κρούσματα και 130 θανάτους από την πανδημία.

Η Google ευχαριστεί όλους τους δημόσιους υπαλλήλους στον τομέα της υγείας και τους ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας με το σημερινό της doodle.

Ένα google doodle, φόρος τιμής σε όσους μάχονται καθημερινά κατά του κορονοϊού. Με αυτόν τον τρόπο η Google θέλησε να ευχαριστήσει όσους εξακολοθούν να εργάζονται, εκθέτοντας συχνά τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

“Σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους στον τομέα της υγείας και τους ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας, σας ευχαριστούμε”, είναι το μήνυμα που στέλνει η εταιρία.

Google doodle: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μάχονται ενάντια στον κορονοϊό. Η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα είναι οι ΗΠΑ με 336,830 επιβεβαιωμένα περιστατικά και 9,618 νεκρούς.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.