Ελλάδα: Το τουρκικό κράτος είναι μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που υπάρχουν στον κόσμο και επιδιώκει να αποκτήσει ευρωβουλευτές και μέσω Ελλάδος.

Η Τουρκία, ως γνωστόν, έχει στηθεί πάνω σε κλεμμένες γαίες και περιουσίες. Θεμελιώθηκε με το αίμα και τις σάρκες λαών, φυλών, μειονοτήτων και εθνοτήτων που γενοκτονήθηκαν για να δημιουργηθεί η μάστιγα του τουρκισμού, που αποτελεί απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και ύβριν για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω είναι μεν γνωστά στην Ελλάδα και στους θεσμούς που είναι κρίσιμοι για τη λειτουργία του κράτους (όπως η Δικαιοσύνη), αλλά δεν αποτέλεσαν κριτήριο για να απαγορευτεί στο Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) ή Dostluk-Esitlik-Baris Partisi – DEB να συμμετέχει στις ευρωεκλογές.

Το DEB είναι κόμμα που ίδρυσε ο -πλήρως ελεγχόμενος από την Αγκυρα- Αχμέτ Σαδίκ (1947-1995). Σε αυτό τώρα προεδρεύει η Τσιγδέμ Ασάφογλου. Η κυρία Ασάφογλου έδωσε συνέντευξη στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και έκανε λόγο για «Τουρκάλες της Δυτικής Θράκης», «τουρκική» μειονότητα, «μακεδονική» μειονότητα και άλλα παρόμοια, απολύτως ανθελληνικά.

Είναι απορίας άξιον πώς ενέκριναν τη συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές οι δικαστικές Αρχές της χώρας που ειδικεύονται στον… εντοπισμό των αληθινών αρχηγών των κομμάτων και απαγορεύουν τη συμμετοχή σε εκλογές σε ορισμένα εξ αυτών.

Φυσικά, δεν θα περίμενε κάποιος από την ελληνική Δικαιοσύνη να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Ουδέποτε το έπραξε και θα ήταν παράδοξο να ξεκινήσει τώρα, με την περίπτωση του DEB. Ομως, είναι υποχρέωση του πολιτικού κόσμου της χώρας, τουλάχιστον των υγιών δυνάμεων που δεν έχουν αποκηρύξει τον πατριωτισμό, να καταδικάσει εμφατικά τις αθλιότητες και τα ψεύδη που διασπείρουν τα στελέχη αυτού του κόμματος.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε τουρκική ούτε «μακεδονική» μειονότητα. Οσοι ισχυρίζονται ότι υφίστανται μειονότητες, πλην της αναγνωρισμένης από το κράτος μουσουλμανικής, ρίχνει νερό στον μύλο της Τουρκίας και εγείρει ζητήματα, πίσω από τα οποία κρύβονται οι επεκτατικές βλέψεις της Αγκυρας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.