Είναι αλήθεια, ότι όταν ο άνθρωπος ευτυχεί, τότε ο χρόνος κυλάει γρήγορα!!!

11 Οκτωβρίου 2019 – 11 Οκτωβρίου 2020.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που το Σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, με συντριπτική πλειοψηφία απεφάσισε, ανέδειξε και κατέστησε νέο Ποιμενάρχη της Φθιώτιδος, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 9

Τον Επίσκοπο που ήρθε στην Φθιώτιδα για να ενθρονιστεί όντως στις καρδιές των ανθρώπων. Τον Επίσκοπο της καλοσύνης, της αγάπης, της πραότητος, της φιλανθρωπίας, της στοργής. Τον Επίσκοπο των έργων και όχι των λόγων. Τον φιλόστοργο Πατέρα που μέρα και νύχτα άοκνα και ασταμάτητα προσφέρει τον εαυτό του για όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους. Τον Επίσκοπο που χαίρει με την χαρά, λυπάται στην λύπη και ξέρει να απαλύνει τον πόνο και να ευκολύνει την δυσκολία όλων, αλλά κυρίως που ξέρει να σκορπάει αγάπη και χαμόγελο παντού γύρω του.

Τούτες οι πτωχές γραμμές, έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να καταθέσουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλων εκείνων των συνεργατών του, οι οποίοι καθημερινά γεύονται την τιμή, απολαμβάνουν τον σεβασμό και γίνονται τέκνα αγάπης. Αγάπης πραγματικής, από έναν φιλόστοργο Πατέρα που νοιάζεται και αγαπά τα παιδιά του!

Σεβασμιώτατε Πατέρα και Αφέντη της καρδιάς μας,

Σας ευχόμαστε από καρδίας και ψυχής, έτη πολλά, έτη υγιή, έτη ευλογημένα.

Η Εκκλησία της Φθιώτιδος χαίρει, αγάλλεται και δοξολογεί γιατί κατέχει τέτοιο Πανάξιο Ποιμένα και Δεσπότη.

Συνεχίστε Σεβασμιώτατε και εμείς ταπεινοί διάκονοι και εργάτες του ανεπανάληπτου οράματος Σας και του μεγάλου έργου της προσφοράς Σας.

Με αγάπη και σεβασμό

Οι συνεργάτες Σας στην Κεντρική Διοίκηση

της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.