Τέμπη: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιες εικόνες στην Ελλάδα.

Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι… είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην κοιλάδα των Τεμπών. Το θέαμα ήταν πραγματικά μαγευτικό, ενώ ομολογουμένως δεν είχαμε ξανασυναντήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο.

Πρωτόγνωρες εικόνες στα Τέμπη: Ιπτάμενο πιάνο και παραμυθένια παρουσία στην γνωστή κοιλάδα
Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι επισκέπτες των τεμπών το απόγευμα της Κυριακής όταν εμφανίστηκε στον αέρα μια πιανίστα με το πιάνο της αφήνοντας τους με το στόμα ανοιχτό!

Ένα πιάνο να αιωρείται ανάμεσα στην κοιλάδα των τεμπών κρεμασμένο από τεράστια μπαλόνια δημιουργώντας μια εξωπραγματική ατμόσφαιρα για τα ελληνικά δεδομένα.

Πρωτόγνωρες εικόνες στα Τέμπη: Ιπτάμενο πιάνο και παραμυθένια παρουσία στην γνωστή κοιλάδα
Πως πέτυχαν αυτό το μαγευτικό θέαμα στην κοιλάδα των Τεμπών
Το πανέμορφο αυτό θέαμα ήταν μια ιδέα του Σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της Πιανίστριας του μουσείου της Ακρόπολης Έλενας Ξυδιά σε ένα κάλεσμα από τον Δήμαρχο τεμπών Γιώργο Μανώλη με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της περιοχής.

Μια εθελοντική ομάδα εργάστηκε σχεδιάζοντας αρκετό καιρό το εγχειρημα το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο μια και κανεις δεν το εχει επιχειρήσει στο παρελθόν σε φυσικό τοπίο και σε τόσο μεγάλο ύψος.

Πρωτόγνωρες εικόνες στα Τέμπη: Ιπτάμενο πιάνο και παραμυθένια παρουσία στην γνωστή κοιλάδα
Με άψογο τεχνικό σχεδιασμό από τον Βασίλη Μπανταβή προβλέφθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, σε αυτό το παράτολμο εγχειρημα το οποία ηταν απόλυτα ασφαλές τόσο στην φάση προετοιμασίας οσο και στην τελική φάση υλοποίησης.

Nα σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας η Αστυνομία και το εμπορικο επιμελητηριο Λαρισας.

Η Εθελοντική ομάδα υλοποίησης του προτζεκτ αποτελείται από τους:

Τζένη Καρέλα

Εφη Vast

Χρήστο Γενιτσεφτση

Στέλιο Ζαφειρόπουλο

Φανη Τσιάμαλου

Γιώργο Μανίκα

Δημητρη Παπαλεξη

Ηλια Μαντη

Αγγελο Καστώρη

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.