ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ : πληρωμή συντάξεων Απριλίου 2020. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους αγροτικών προγραμμάτων και η πληρωμή αφορά σε πάνω από 1.333 παραγωγούς – αγρότες.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- Ύψος ενίσχυσης

Tο ύψος ενίσχυσης ορίζεται:

στα 38,7 ευρώ ανά στρέµµα ετησίωςγια τα πρώτα δύο έτη εφαρµογής και στα 45,4 ευρώ ανά στρέµµα ετησίωςγια τα τελευταία τρία έτη εφαρµογής,για τις καλλιέργειες της ροδακινιάς, της νεκταρινιάς και της βερικοκιάς,

στα 54,2 ευρώ ανά στρέµµα ετησίως για τα πρώτα τρία έτη εφαρµογήςκαι στα 62,7 ανά στρέµµα ετησίωςγια τα τελευταία δύο έτη εφαρµογής, για τις καλλιέργειες της µηλιάς, της αχλαδιάς και της κυδωνιάς,

στα 54 ευρώ ανά στρέµµα ετησίωςγια τα πρώτα δύο έτη εφαρµογής και στα 70,4 ευρώ ανά στρέµµα ετησίωςγια τα τελευταία τρία έτη εφαρµογής, για την καλλιέργεια της δαµασκηνιάς,

στα 35,63 ευρώ ανά στρέµµα ετησίως για τα πρώτα τρία έτη εφαρµογήςκαι στα 42,63 ευρώ ανά στρέµµα ετησίως για τα τελευταία δύο έτηεφαρµογής, για το οινοποιήσιµο αµπέλι στα 49,08 ευρώ ανά στρέµµα για τα πρώτα τρία έτη εφαρµογής και στα 56,35 ευρώ ανά στρέµµα ετησίωςγια τα τελευταία δύο έτη εφαρµογής, για το επιτραπέζιο αµπέλι, στο οποίο συµπεριλαµβάνεται και η σταφίδα.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- ΟΣΔΕ

Με αναφορά στο ΟΣΔΕ 2020 η δήλωση των αγροκτημάτων που θα ενταχθούν στο κομφούζιο

Ενόψει της 3ης προκήρυξης για ένταξη στο Μέτρο 10.1.8 «Κοµφούζιο» οι παραγωγοί καλούνται να συµπληρώσουν στις δηλώσεις ΟΣ∆Ε 2020 (έτος αναφοράς) που άνοιξαν στις 28 Φεβρουαρίου τις καλλιέργειες και τα αγροτεµάχια που θα ληφθούν υπόψη για την αίτηση ενίσχυσης.

Σηµειώνεται εδώ πως συµµετοχή στην 3η προκήρυξη Κοµφούζιο, θεµελιώνουν και οι δικαιούχοι των προηγούµενων δύο Προσκλήσεων της δράσης 10.1.08, για διαφορετικά από τα αγροτεµάχια που είναι ενταγµένα ήδη.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους αγροτικών προγραμμάτων και η πληρωμή αφορά σε πάνω από 1.333 παραγωγούς – αγρότες.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων.

Συντάξεις Απριλίου 2020. Οι ημερομηνίες πληρωμής

Πληρωμή συντάξεων. Οι ημερομηνίες πληρωμών των συντάξεων Απριλίου 2020

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Απριλίου 2020 την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Απριλίου 2020 την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.