ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση καιρού για σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στην ανατολική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες με γρήγορη εξασθένηση και στις περισσότερες περιοχές βελτίωση. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία. Στη δυτική χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μέσα στη νύχτα σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική χώρα και θα φτάσει τους 15 με 21 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

ΕΜΥ Καιρός: Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία.
Ανεμοι: Από βόρειες και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

ΕΜΥ Καιρός: Αττική

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακά θα εξασθενήσουν και στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς.
Θερμοκρασία: Έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις βραδινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία από νότιες πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 20 βαθμούς Κελσίου..

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και το απόγευμα τοπικούς όμβρους στα ηπειρωικά ορεινά και βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στα ανατολικά θα στραφούν πρόσκαιρα σε νοτιοανατολικούς.
Θερμοκρασία: Έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες μέχρι το απόγευμα και βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση τις βραδινές ώρες.
Θερμοκρασία: Έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα και βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και στα νότια από δυτικές 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μέσα στη νύχτα σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.