ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021. Υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, με μέγιστες 38-41 βαθμούς στα ηπειρωτικά. Καταιγίδες στα βορειοανατολικά τμήματα. Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Παράλληλα, αστάθεια θα επικρατήσει τις θερμές ώρες της ημέρας στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν και σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.

ΕΜΥ Καιρός: Αττική

Καιρός στην Αττική σήμερα: Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36-37 βαθμούς.

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη

Δελτίο Καιρού

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς.

ΕΜΥ Καιρός: Άνεμοι

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ : Θερμοκρασια

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 38, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 40-41 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 38, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 39-41 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 37 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 36 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 38 βαθμούς Κελσίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.