ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Σήμερα Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 , σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Τοπικές βροχές προβλέπονται στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 16 με 18 βαθμούς και στα νησιά τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

H αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα ενισχυθούν σε 5 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός: Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Στην Κρήτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί αρχικά με την ίδια ένταση, από το μεσημέρι όμως θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 5 με 6 και το βράδυ έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός: Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην περιοχή του Καστελόριζου τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι 4 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στα νότια αρχικά ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, βαθμιαία όμως θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός: Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και το πρωί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί αρχικά 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως βαθμιαία θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 5 με 6 και το βράδυ έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.