ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Αίθριος ο καιρός με ηλιοφάνεια, αλλά χαμηλές θερμοκρασίες σχεδόν σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Δυνατοί άνεμοι σε Κυκλάδες, Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, όπως και στην Αττική με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. Καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται σε Κρήτη και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Θερμοκρασίες υπό το μηδέν αναμένονται στη Βόρεια και Βορειανατολική Μακεδονία.
Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
ΕΜΥ Καιρός: Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Στα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα .Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και στην περιοχή της Ρόδου και του Καστελλόριζου ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Στις Κυκλάδες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στην Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 και στα δυτικά πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά.
Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Θρακικό πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά μέχρι το μεσημέρι.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα το πρωί έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Ανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Καιρός: Αττική
Καιρός-ΕΜΥ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια.
Aνεμοι: Βόρειοι 4 με 6, στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σε βίντεο
Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου ανά περιοχές στην Ελλάδα, κατά την εορτή του Οσίου Γρηγορίου του Δεκαπολίτου, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ.