Κυρίως όμως έχει πετύχει να αποφύγει πολλές τεχνικές και οργανωτικές αρρυθμίες που μεταφράζονται σε σημαντικές καθυστερήσεις.

Μόνον σήμερα εμβολιάστηκαν 28.000 πολίτες – Καθολική η αναγνώριση του συστήματος που ετοίμασε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και έχει γίνει σημείο αναφοράς – Στη Γερμανία περιμένουν ακόμα και 10 ώρες στο τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού – Στις ΗΠΑ το πανάκριβο σύστημα προκάλεσε ηλεκτρονικό χάος.
Αν τις τελευταίες μέρες του 2020, όταν παραλαμβάνονταν τα πρώτα εμβόλια, ρωτούσε κάποιος τους πολίτες για την μεγαλύτερη ανησυχία τους, σίγουρα αυτή θα περιστρεφόταν γύρω από την οργάνωση του εμβολιασμού και την επικοινωνία μεταξύ κράτους και πολιτών. Μέσα σε λιγότερο από ενάμιση μήνα, η Ελλάδα έχει καταφέρει κάτι που φαινόταν αρχικά απίθανo: όχι μόνο να επιδεικνύει εντυπωσιακή συνέπεια στην διαδικασία του εμβολιασμού, αλλά να έχει ακόμα καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Ακόμα και σε σύγκριση με χώρες οι οποίες ξεκίνησαν με πληρέστερη οργανωτική και εφοδιαστική αλυσίδα, η Ελλάδα -όπως δηλώνουν και εξηγούν αρμόδια κυβερνητικά στελέχη- καταγράφει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Κυρίως όμως έχει πετύχει να αποφύγει πολλές τεχνικές και οργανωτικές αρρυθμίες που μεταφράζονται σε σημαντικές καθυστερήσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.