Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπαίνει σε διαδικασία «διεκδίκησης προτεραιότητας» έναντι άλλων ειδικοτήτων.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων καταγγέλλει ανεπάρκεια στον εμβολιαστικό σχεδιασμό, με αφορμή την περίπτωση των μελών του.

Όπως σημειώνει, τις προηγούμενες μέρες η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών οι διοικητές των περιφερειακών νοσοκομείων, ζήτησαν από τους οδοντιατρικούς συλλόγους «με τη μορφή κατεπείγουσας διαδικασίας» να συντάξουν λίστες οδοντιάτρων που επιθυμούσαν να εμβολιαστούν.

«Η δέσμευση των υπευθύνων (εκφράστηκε μέσω διοικητών νοσοκομείων) ανέφερε άμεση έναρξη εμβολιασμών σε ιδιώτες οδοντιάτρους εντός της εβδομάδας (από 11.01.2021).

Σήμερα (Τετάρτη 13.01.2021) ενημερωθήκαμε πως ο εμβολιαστικός προγραμματισμός παρέκαμψε τους οδοντιάτρους, ενέταξε πρωτίστως τους ιδιώτες ιατρούς ανεξαρτήτως ειδικότητας, ενώ ο κλάδος μας θα περιμένει την ένταξή του σε νέα λίστα» τονίζει ο οδοντιατρικός σύλλογος.

«Ουδεμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει από τα αρμόδια όργανα (υπουργείο, ΥΠΕ κ.ο.κ.) και η ενημέρωσή μας γίνεται από τα Μ.Μ.Ε. και τα ‘σπασμένα τηλέφωνα» αναφέρει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων και καταλήγει: «Η ανεπάρκειά σας δε θα μετατραπεί σε δική μας αδυναμία διεκδίκησης του αυτονόητου. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπαίνει σε διαδικασία «διεκδίκησης προτεραιότητας» έναντι άλλων ειδικοτήτων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.