Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου και της Κυριακής ΙΒ Λουκά με τον τον καθαρισμό των δέκα λεπρών - Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 07.45.

Στις 25 12- 2020 κοιταξαμε από κρεβατι της κρεβατοκαμαρας μας στις 11:22 το μεσημερι , ήταν μια ηλιολουστη ημερα με 17 βαθμούς κελσιου.

Η φωτογραφια είναι γνήσια, καθοόλου πειραγμένη, ειναι ένα θαυμα απιστευτο και όμως αληθινό.

Π Δημητριος Λουπασακης

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Η συνεχεια στο αρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-5)
  1. Ελενη Ξενου 3 χρόνια πριν

    Ο Σταύρος αυτός πρέπει να ξέρετε είναι με μηχανήματα που έχουν στην Κύπρο και στην Κρήτη. Το κάνουν να ξεγελούν τον κόσμο.οτι Γινοντε θαύματα. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός είπε θα σας λένε εδώ Ο Χριστός εκεί Ο Χριστός. Είμαι Ορθόδοξη Χριστιανή. Όταν θα ερθη Ο Χριστός στην Γη να μας Κείνη Ο Σταύρος θα Λάμπη και θα πηγαίνει μπροστά όχι στα Συνεφα.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.