ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ΕΜΦΑΝΙΣΗ σήμερα σε Εκκλησία της Αθήνας: Προσκυνήσαμε τον Ταξιάρχη και άνοιξε τα μάτια του. Δείτε βίντεο και φωτο.

Έχουμε έρθει εδώ στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο, και κατεβήκαμε κάτω να προσκυνήσουμε τον Άγιο Ταξιάρχη και είδαμε κοκκίνησε και ανοιγόκλεισε τα μάτια του, είναι αλήθεια να έρθετε και εσείς.

Δείτε βίντεο:

@ekklisiaonline

Προσκυνήσαμε τον Ταξιάρχη και κοκκίνισε και ανοιγόκλεισε τα ματια #εκκλησια #ταξιαρχης #προσευχη

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου

Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην Εκκλησία υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. Τα περισσότερα Σάββατα τελείται Θεία Λειτουργία, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επισκεφθείτε. Κάθε Τετάρτη στις 18.00 γίνεται παράκληση στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.