Λίγες ώρες προθεσμία έχουν στη διάθεσή τους οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην προκήρυξη της ΕΛΣΤΑΤ για 60.000 προσλήψεις υπαλλήλων της απογραφής 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση έως και σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), δεκτοί γίνονται όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-67 ετών, που διαθέτουν πτυχίο (οποιασδήποτε σχολής) απολυτήριο Λυκείου ή Γυμνασίου.

Οι απογραφείς που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021. Με δεδομένο ότι οι νέοι υπάλληλοι θα καταλάβουν θέσεις απογραφέων πληθυσμού, οι προσλήψεις αφορούν όλη τη χώρα.

Άνεργοι: Διατηρούν το δικαίωμα στην κάρτα ανεργίας και μετά την πρόσληψη

Σημειώνεται ότι για τη διενέργεια των Γενικών Απογραφών έτους 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το νομικό καθεστώς ατόμων εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, επιδοτούμενων ή μη, δεν μεταβάλλεται από την απασχόλησή τους στην Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021.

Ποιο θα είναι το χρονικό διάστημα απασχόλησης

Μετά τη λήξη του χρονικού διαστήματος υποβολής των αιτήσεων και μοριοδότησης των υποψηφίων, οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους στους αρμόδιους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ προκειμένου να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο και να αναλάβουν εργασία.

Οι Απογραφείς ΠΚ θα απασχοληθούν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.