ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ LIVE: Στο ελληνικό κοινοβούλιο τίθεται προς ψήφιση σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 η συμφωνία των Πρεσπών. Δείτε live την ψηφοφορία από τη Βουλή τώρα. Να σημειωθεί πως οι ΑΝΕΛ μένουν με 4 βουλευτές, αφού ο Αριστείδης Φωκάς που πρόσφατα προσχώρησε στο κόμμα Καμμένου, έχει εκλεγεί με άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα με την Ένωση Κεντρώων και άρα δεν προσμετράται. Με άλλα λόγια για να συνεχίσει να έχει Κ.Ο. ο Πάνος Καμμένος θα πρέπει να έχει πέντε βουλευτές που να έχουν εκλεγεί με το ίδιο κόμμα.

Παρακολουθήστε τώρα την ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας στη Βουλή επί του νομοσχεδίου αρχίζει στις 09.00 και θα ολοκληρωθεί με ψηφοφορία, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί περί τις 14.30, δι’ εκφωνήσεως του καταλόγου των βουλευτών.

Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι οι ομιλητές, μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς, θα ανέλθουν το μεσημέρι της Παρασκευής κοντά στους 230, περισσότεροι από όσους τοποθετήθηκαν κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Χθες μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης είχαν μιλήσει μόνο περίπου οι μισοί από τους βουλευτές που είχαν εγγραφεί ως ομιλητές και αν η ψηφοφορία διεξαγόταν το βράδυ της Πέμπτης, θα έπρεπε να κοπούν τώρα τουλάχιστον οι μισοί, συνυπολογιζομένων των παρεμβάσεων υπουργών και πολιτικών αρχηγών.

Με δεδομένη τη δέσμευση για άνεση χρόνου στη διαδικασία και την τοποθέτηση όσων βουλευτών το επιθυμούσαν, δεν θα είχε κανένα νόημα -και για τον κόσμο που παρακολουθεί τη Βουλή και δεν θα ήταν σωστό να συνεχισθεί η συνεδρίαση όλη τη νύχτα και να διεξαχθεί η ψηφοφορία το πρωί, αφού δεν υπάρχει κανενός είδους πίεση ή δέσμευση για το πότε θα ολοκληρωθεί.

Δείτε τώρα LIVE

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.