Η Μαρίνα Βερνίκου είχε συνάντηση με τον Ποντίφικα πριν από λίγες ημέρες, σε μια ιδιωτική συνάντηση που ακολούθησε το πρωτόκολλο του Βατικανού.

«Οταν ο Πάπας ευλόγησε τον σταυρό μου»

Το προκαθορισμένο ραντεβού της συγκεκριμένης ομάδας είχε κλειστεί πριν από λίγες εβδομάδες από την πολύ καλή φίλη της Μαρίνας κι έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν όλοι μαζί για το Βατικανό. Τα δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν πέρασαν από πέντε διαφορετικές εισόδους, όλες φυλασσόμενες από την περίφημη Ελβετική Φρουρά, στις οποίες ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Ημουν προσκεκλημένη από τη φίλη μου Λούσι, που κανόνισε αυτή την ακρόαση, η οποία λόγω του φιλανθρωπικού έργου της μέσω του Galileo Foundation είναι πολύ κοντά στον Αγιο Ποντίφικα», λέει η ίδια γι’ αυτό το τόσο ιδιαίτερο γεγονός. Μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη έμειναν άφωνοι με όσα αντίκρισαν στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Πάπα Φραγκίσκου, ειδικά σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση των χώρων.

«Αισθάνεσαι δέος αντικρίζοντας αυτές τις εκπληκτικές τοιχογραφίες και τα έργα τέχνης που υπάρχουν παντού μέσα σε αυτά τα διαμερίσματα. Τα αγάλματα, οι πίνακες, τα σκαλισμένα γλυπτά στις αψίδες έχουν όλα μια απίστευτη αισθητική, απόλυτα εναρμονισμένη με τον χώρο. Πιστεύω ότι το Βατικανό είναι αναμφίβολα η πιο μεγάλη γκαλερί έργων τέχνης του κόσμου», συμπληρώνει η ίδια μιλώντας για τη συνάντηση.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα από τα διαμερίσματα του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, το οποίο χρησιμοποιείται γι’ αυτές τις ιδιωτικές συναντήσεις.

Δεν σου δίνεται εύκολα η δυνατότητα να μπορείς να μπεις στο παρεκκλήσι που χρησιμοποιεί για την προσευχή του ο Πάπας Φραγκίσκος».

Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.