Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η 5η συνάντηση των μελών της Λέσχης Φιλαναγνωσίας στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ, με γενική θεματική: «Έλληνες πεζογράφοι με φόντο την Κρήτη».

Αυτή η συνάντηση απετέλεσε μία ιδιαίτερη τιμή για τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος, καθώς φιλοξένησε τον συγγραφέα κ. Αντώνη Σχετάκη, με τον οποίο τα μέλη της Λέσχης συζήτησαν για το ιστορικό μυθιστόρημά του: «Στους δρόμους του Αυγερινού», που διασώζει άφθονα αληθινά γεγονότα.

Ο συγγραφέας τόνισε πως δέχθηκε επίδραση από τους συγγραφείς της «Γενιάς του ’30», αναφέρθηκε σε γεγονότα από τη Μάχη της Κρήτης και τέλος εξέφρασε το παράπονό του για την απουσία της ιστορικής αναφοράς στη μεγάλη προσφορά των Κισαμίτων Αγωνιστών στον Μακεδονικό Αγώνα και όχι μόνο.

Στο τέλος, ο συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα από το βιβλίο του, τα οποία χάρισε στα μέλη της Λέσχης, αλλά και στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ.

Η επόμενη συνάντηση της Λέσχης Φιλαναγνωσίας, ανανεώθηκε για τις 29 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12 μ.μ., όπου θα συζητηθεί το βιβλίο: «Πολυφίλητη» του συγγραφέα Νίκου Ψιλάκη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.