Ύστερα από 97 ημέρες παραμονής της στη Χώρα της Μυκόνου, η ιερά Εικόνα της Προστάτιδος και Εφόρου των Μυκονίων Παναγίας Τουρλιανής επέστρεψε απόψε στο πολυαιώνιο Μοναστικό Ενδιαίτημά Της στην Άνω Μερά.

Προηγουμένως, τελέσθηκε Εόρτιος Εσπερινός και ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, «του Γιαλού», προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της Μυκόνου και την παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Στ. Πρίγκου, του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκά, Αντιδημάρχων, πρώην και νυν Δημοτικών Συμβούλων, του Διοικητή και Αξιωματικών του Αστυνομικού Τμήματος, του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Διοικητού και Αξιωματικών της 6ης ΜΣΕΠ, Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, Προσκόπων, Εκπροσώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΑΝΤΩ», της Αδελφότητος Ανωμεριτών, του Σωματείου Λεμβούχων Μυκόνου και πολλών πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής, στον οποίο εφιλοξενήθη εφέτος η Εικόνα της Παναγίας Τουρλιανής, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Γαλανάκη, τους Επιτρόπους και τους συνεργάτες του, και ευχήθηκε σε όλους τους Μυκονίους καλό και αποδοτικό καλοκαίρι.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.