Παρέμβαση του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, π Αθανασίου Μισσού.

Την προσεχή Κυριακή την επονομαζόμενην του Ασώτου ή μάλλον του ευσπλάχνου Πατρός- Θεού , καθ’ ην η Αγία μας Εκκλησία διέταξε ως Δευτέρα Κυριακήν του Τριωδίου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός θα παραστεί συμπροσευχόμενος εν τω Αγίω Βήματι, συνοδευόμενος υπό του κ. Καραγιάννη Ανδρέου, Νομικού και ιδιοκτήτη της ekklisiaonline.gr και αρκετών πνευματικών εν Κυρίω τέκνων εις τον Ιερόν Ναόν Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Στον ως άνω Ναόν σημειωτέον ότι προσφεύγουν πλήθη πιστών αφού τα μεγάλα τα της Πίστεως ημών κατορθώματα είναι έκδηλα και προφανή.

Ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος τυγχάνει να είναι παρών αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και αλλαχού ,ώστε να ενισχύσει στον αγώνα τους τα κατά τόπους “τέκνα της έρημου” τα οποία συνδέονται μαζί του πνευματικώς.

Ο Τίμιος Σταυρός που θησαυρίζεται στον εν λόγω Ναόν είναι ενθύμησις της ιδιαιτέρας σχέσεως του με την ενορία του Τιμίου Σταυρού Σύμης καθ’ ότι οι προπάτορες του ήσαν ενεργοί ενορίτες του Τιμίου Σταυρού Σύμης.

Οπότε η ποιμαντική αυτή επίσκεψις είναι οφειλόμενον ηθικόν χρέος και ευκαιρία ανυψώσεως πνευματικής. Ευχόμενοι προς άπαντας ημάς τε και υμάς καλόν Τριώδιον προσευχόμεθα όπως η χάρις και η αρωγή του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού είη μεθ ‘ ημών. Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.