Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, παρέστη στην έναρξη της Έκθεσης, η οποία περιελάβανε εικαστικές δημιουργίες των μαθητών και μαθητριών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας σχετικές με τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821.

Η Έκθεση διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας στα πλαίσια των δράσεών της για την Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 με τίτλο «200 Χρόνια παρελθόν· πόρος για το μέλλον».

Οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητών και μαθητριών μας εκτέθηκαν στο Παυσίλυπο, από τις 22-24 Ιουνίου 2021 και από τις 9.00΄π.μ. – 9.00΄μ.μ., έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες της Έκθεσης να διακρίνουν τη δημιουργική φαντασία και το ταλέντο των παιδιών μας, όπως αποτυπώθηκαν μέσα από τα έργα τους (σημαία, προσωπογραφίες, σύμβολα, σημαντικοί ιστορικοί σταθμοί κ.ά.), συνδέοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα γεγονότα του 1821 με το παρόν και το μέλλον της χώρας και μεταφέροντας ποικίλα μηνύματα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.