Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί σε στρατόπεδο στον Κόρνο, καθώς η 27χρονη ΣΥΟΠ, η οποία τραυματίστηκε κρίσιμα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και το απόγευμα, άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν.

Πρόκειται για την δεκανέα ΣΥΟΠ Νάταλυ Νεοφύτου, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στις 11:00, επέβαινε σε όχημα τύπου τζιπ, το οποίο ανατράπηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με αποτέλεσμα σύμφωνα με αρμόδια πηγή να την καταπλακώσει.

Αμέσως, η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Όπως φαίνεται, η άτυχη 27χρονη είχε καταπλακωθεί από το όχημα.

Στο όχημα επέβαιναν επίσης, δόκιμος έφεδρος αξιωματικός και κληρωτός οπλίτης. Ο κληρωτός οπλίτης καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος διατάχθηκε έρευνα από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Δημόκριτο Ζερβάκη, ενώ η σκηνή του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί και για τη διερεύνηση του συμβάντος έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 27χρονης θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το Υπουργείο Άμυνας εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της ΣΥΟΠ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.