ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Απίστευτη αθλιότητα από blog και ομάδες του περιθωρίου την ώρα που η πίστη των Ελλήνων καθημερινά δοκιμάζεται μπροστά στην πανδημία του Κορονοιού.

Σε νέα αθλιότητα προέβησαν ακραία blog και ομάδες μέσα στον Δεκαπενταύγουστο τη στιγμή που η Ελλάδα και ο κόσμος δοκιμάζεται από την Πανδημία του Κορονοιού.

Συγκεκριμένα από προχθές 7 Αυγούστου κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο (δημοσιεύθηκε αρχικά απο μια ομάδα ονόματι ΄΄Οι Έλληνες άθεοι του σύγχρονου κόσμου΄΄ και στη συνέχεια αναπαρηχθει από blogs βλάσφημο σκίτσο που εικονίζει την Παναγία σε μορφή χαρακτήρα comics βάζοντας αισχρούς διαλόγους στο εικονίδιο σχετικά με τη μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ενώ κοροιδεύει την ευχή ΄΄ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ΄΄ που λέμε αυτήν την περίοδο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Από την πρώτη στιγμή το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ζήτησε με Εξώδικη διαμαρτυρία μέσω email από τους διαχειριστές όπως κατεβάσουν τις προσβλητικές αυτές εικόνες εις την οποία όμως όχι μόνο δεν συμμορφώθηκαν αλλά απάντησαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς χωρίς κανέναν σεβασμό.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE θα προσφύγει στη δικαιοσύνη με σκοπό να περιοριστεί όσο είναι δυνατόν περισσότερο η διάδοση αυτών των φωτογραφιών και ζητά για άλλη μια φορά από τους διαχειριστές να κατεβάσουν αυτές τις αναρτήσεις.

Δεν πρόκειται για παραβίαση στην ελευθερία του λόγου όπως ορισμένοι βιάστηκαν να μας απαντήσουν.

Κυβέρνηση και Κλήρος αυτήν την ώρα δίνουν μια μεγάλη μάχη στο ζήτημα του Κορονοιού με μεγάλες θυσίες εκατέρωθεν για να μην θρηνήσουμε άλλες ζωές.

Κάποιοι θα πρέπει να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό και στους πιστούς και στην χρονική συγκυρία.

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα ακολουθήστε μας στα Google News.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-8)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.