ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ο fake πόλεμος κατά της «τρομοκρατίας» θα εξελιχτεί σε πόλεμο κατά της δημοκρατίας και της ελευθερίας της συνείδησης!

Άλλωστε για αυτό οι σκοτεινοί κύκλοι της Νέας Τάξης δημιούργησαν την «τρομοκρατία» και τους κάθε λογής ISIS, που έχουν μετατραπεί σε εφιάλτη των χριστιανικών λαών και όχι μόνο.

Αυτά και πολλά ακόμα υποστηρίζει ο Brother Nathanael Kapner, ένας μοναχός που έχει προσηλυτιστεί στην ρωσική ορθόδοξη εκκλησία και σήμερα ζει στις ΗΠΑ από όπου εξακοντίζει τις αποκαλύψεις του. Το ενδιαφέρον με αυτόν τον εκπληκτικό καλόγερο, είναι ότι είναι ειδικός στην αποκάλυψη των σκοτεινών παρασκηνίων της Νέας Τάξης και του Σιωνισμού, (όντας ο ίδιος εβραϊκής καταγωγής).

Στα βίντεο αυτά ο Brother Nathanael αποκαλύπτει με στοιχεία ότι από τώρα οι σκοτεινοί και σατανικοί κύκλοι της Νέας Τάξης ετοιμάζουν τις σιδερόφρακτες δυνάμεις εσωτερικής καταστολής για να φιμώσουν κάθε δυνατή φωνή αντίστασης κατά της επιβολής της δικτατορίας της Νέας Τάξης.

Οι εφιάλτες του μέλλοντος πλέον γίνονται σιγά-σιγά ορατοί και έτσι μπορούμε να δούμε πώς θα είναι η Αμερική αλλά και εμείς σε λίγα χρόνια από τώρα!

Το 2020 θα υπάρξει όπως μας αναφέρει ο καλόγερος, μια εντελώς διαφορετική Αμερική. Ο στρατός θα έχει βγει από τους στρατώνες έξω στους δρόμους.

Η συνεχεια στο αρθρο Καλόγερος Ναθαναήλ: Ετοιμάζουν τις δυνάμεις εσωτερικής καταστολής!

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.