Αναφέρει η Μητρόπολη:

Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος μετά θλίψεως ανακοινώνει στο χριστεπώνυμο πλήρωμά της την οικογενειακή τραγωδία του ιερέως π. Σπυρίδωνος Παπαδοπούλου, Εφημερίου της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Σπαρτιάς, ο οποίος, μαζί με την πρεσβυτέρα του Παρασκευή και τον υιό τους Γεώργιο Παπαδόπουλο Εκπαιδευτικό, έχασαν με τραγικό τρόπο την ζωή τους το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Καραβόμυλου.

Ο μακαριστός Πρεσβύτερος π. Σπυρίδων Παπαδόπουλος χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος τον Οκτώβριο του 1976 από τον μακαριστό Μητροπολίτη Φθιώτιδος κυρό Δαμασκηνό.

Από το 1976 έως το 2008 υπηρέτησε ως Εφημέριος στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βαθυκοίλου. Τον Απρίλιο του 2008 απεσπάσθη στην γενέτειρά του Άνω Σπαρτά όπου διακονούσε μέχρι του αιφνιδίου θανάτου του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος εκφράζει την θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του και δέεται στον Ύψιστο για την ανάπαυση των ψυχών τους.

Θα υπάρξει εκ νέου πληροφόρηση για την ημέρα και την ώρα της εξοδίου ακολουθίας τους.

Έκτακτο: Τραγικός θάνατος για Ιερέα-Πρεσβυτέρα και του υιού τους-θρηνεί η Ι.Μ.Φθιώτιδος

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Κωστής 6 χρόνια πριν

    Θέλημα θεού είναι όλα, μου είπε κάποτε ένας παπάς.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.