ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. : Έκτακτο : Στο Ωνάσειο ο Γέροντας Αθανάσιος- Δύσκολες ώρες για τον Ιερέα που έδωσε τα πάντα σε Εκκλησία και πιστούς. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιμανδρίτη Αθανάσιο Μισσό από όλα τα πνευματικά του παιδιά.

Έκτακτο : Στο Ωνάσειο ο Γέροντας Αθανάσιος. Την 25η πρωινή ένιωσε έντονη δυσφορία και με την παρότρυνση του Ιατρού του και Διευθυντή Αιμοδυναμικής, Επεμβατικής Καρδιολογίας κ. Βούδρη Βασιλείου, εισήχθη, όπου και νοσηλεύεται.

Η σημερινή μέρα, λόγω της επεμβάσεως κρίνετε δύσκολη.

Μας συνοδεύουν οι ευχές του Άγιου Πνευνατικού, Μελισταλακτου, Ειρηνικού, Πρωσιτού, Γέροντα Αθανασίου, που έσωσε κρυφά και φανερά πολύ κόσμο και έφερε στο δρόμο του Θεού ουκ ολίγους, που συγχώρεσε και συγχωρεί όσους τον έβλαψαν .

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ

Η Εκκλησία είναι πάντα παρούσα: Αρχιμανδρίτης έσωσε γυναίκα από την αυτοκτονία

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Πήρα το θάρρος να γράψω το γεγονός που συνέβη σε μένα προσωπικά και που τελικά γλίτωσα στο παρά πέντε με την βοήθεια και την παρέμβασή του πατέρα Αθανασίου Μισσού από την Ρόδο.

Ονομάζομαι Μαρία Μακρή από την Θήβα. Ετών 29, πτυχιούχος παιδαγωγικής Ακαδημίας. Μετά από άσχημα παιδικά χρόνια ως θετή κόρη, έτυχε και μια σχέση με υπόδειξη των γονιών μου.

Η συνέχεια στο άρθρο Η Εκκλησία είναι πάντα παρούσα: Αρχιμανδρίτης έσωσε γυναίκα από την αυτοκτονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-4)
  1. Christine 1 χρόνο πριν

    Μεταφέρετε τις ευχές μας για καλή ανάρρωση. Γρήγορα κοντά μας!

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.