ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Νέα σελίδα φαίνεται πως ανοίγει στο πολιτικό σκηνικό μιας και η μέχρι πρότινος πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας προσχωρεί στην Εθνική Δημιουργία.

Ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό φέρνει η είσοδος της μέχρι πρότινος πολιτευτού της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτης Λατινοπούλου στο κόμμα των Κων Μπογδάνου, Τζήμερου, Κρανιδιώτη, ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η Αφροδίτη Λατινοπούλου θα κατέβει στην Α περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Οικογένεια – Πατρίδα – Θρησκεία

Τρεις από τις πιο δυνατές έννοιες, αξίες που οικοδομούν την ταυτότητά μας, το χαρακτήρα μας, το είναι μας.

Μεγάλωσα σε μια υπέροχη, τρίτεκνη, ένθεη, παραδοσιακή οικογένεια με πολλή αγάπη, αλλά και αυστηρούς κανόνες.
Οι γονείς μου, ως Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης, πάντα μας δίδασκαν τις αρχές και τα ήθη του έθνους μας, τη δύναμη της πίστης μας και την αξία της οικογένειας.

Πάντα δίπλα μου, άοκνοι αρωγοί, σε κάθε προσπάθειά μου, με κάθε τρόπο, σε όλες τις αποφάσεις που λαμβάνω και τους στόχους που θέτω.

Έτσι με στήριξαν, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τον πρωταθλητισμό στο τένις, το ίδιο έπραξαν κι όταν αποφάσισα να τρέξω σε έναν διαφορετικό στίβο, τον ακόμη δυσκολότερο της πολιτικής.

Η οικογένεια για εμένα, όπως και για κάθε άνθρωπο, είναι ιερή, καθώς είναι η πρώτη κοινωνία που γνωρίζουμε, αυτή που μας δίνει τις αρχές μας, διαπλάθει την προσωπικότητά μας και το κυριότερο· είναι πάντα στο πλευρό μας, με ανιδιοτέλεια και σεβασμό.

Μεγάλη μου αδυναμία, τα δύο αδέλφια μου, ο Τίμος και ο Βλάσσης, τα στερνοπούλια της οικογένειας που, ο καθένας με τον τρόπο του, μου ομορφαίνουν τη ζωή.
Τους χρωστάω πολλά.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.