Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην Ι. Μητρόπολη Αιτωλοακαρνανίας, μετά την δημοσιοποίηση από το Υπουργείο Οικονομικών του πορίσματος- καταπέλτη για κακή διαχείριση και για ατασθαλίες στην Μητρόπολη που δεν δικαιολογούνται.

Το πόρισμα συνέταξαν οι αρμόδιοι Επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών οι οποίοι διενήργησαν εξονυχιστικούς ελέγχους προτού καταλήξουν στα συμπεράσματά τους! Ήδη το πόρισμα έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Μεσολλογγίου ο οποίος αναμένεται να απαγγείλει κατηγορίες εντός των επομένων ημερών.

Το θέμα υποβόσκει από καιρό και συζητείται ευρέως στην κοινωνία του Μεσολογγίου και Αγρινίου και ενώ οι φήμες θέλουν να ευθύνεται γιαυτό πρωτίστως ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας Κοσμάς, εντούτοις αναμένεται ότι οι λεπτομέρειες του πορίσματος θα φωτίσουν την όλη κατάσταση και θα αποδώσουν τις πραγματικές ευθύνες στα πρόσωπα που ενέχονται στην πρωτοφανή αυτή κακοδιαχείριση από Μητρόπολη της Εκκλησίας της Ελλάδος!
Σ.Μ.ΤΖ.

από ΕΞΑΨΑΛΜΟ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (5)
 1. ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 5 χρόνια πριν

  ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ ΜΙΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΊΝΙΟ ΕΜΠΛΈΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ+!!?

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. Κ.ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ 6 χρόνια πριν

  ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΝΙ.
  Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ,ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ.
  ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
  ΜΕ ΤΙΜΗ
  ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ,ΑΘΗΝΑ
  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ,ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ.

  ΑπάντησηΆκυρο
 3. Κ.ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ 6 χρόνια πριν

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.ΚΟΣΜΑ, ΕΓΩ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ”ΚΛΙΜΑ” ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ,ΠΡΟ 50 ΕΤΩΝ.. ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΕΙΝΑΙ.ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

  ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ
  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,ΑΘΗΝΑ

  ΑπάντησηΆκυρο
  • ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 5 χρόνια πριν

   ΆΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΌ-ΦΑΣΊΣΤΑ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΊΝΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΣΟΥΜΕ+!!ΠΈΦΤΕΙ Ο ΠΈΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ+!!?

   ΑπάντησηΆκυρο
 4. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 6 χρόνια πριν

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΙΤ\ΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΝΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΙΚΑ ΑΓΑΘΑ !!ΟΧΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΟΣΜΑ [ ΑΙΤΩΛΟ ] ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ !!

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.