ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Δεκάδες μηνύματα έλαβε τις τελευταίες ημέρες το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για το ζήτημα ΄της απευθείας αναθέσεως παρόχου ενέργειας σε Ιερούς Ναούς. Για ΄΄οσμή σκανδάλου΄΄ κάνουν λόγο οι Ιερείς.

Οι καταγγελίες στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE συνοψίζονται στο εξής:

Ηδη από τον περασμένο Φεβρουάριο η elpedison μέσα από διαδικασίες μυστήριες και όχι διαφανείς πλησίασε ιερές Μητροπόλεις και ξεκίνησαν μαζικές αλλαγές παρόχων ιερών ναών.

Μια μητρόπολη από αυτές είναι η Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Παρόλο που οι energy, Ηρων και Ζενύθ δώσανε προσφορές και ειδικά η energy πολύ χαμηλές τιμές κατά παράξενο τρόπο δίχως διαγωνισμό επέλεξαν την elpedison.

Οι μητροπόλεις μαζικά ζητάνε από κάθε ιερέα τον τελευταίο λογαριασμό της Δεη και μόνες τους προχωράνε στην αλλαγή του παρόχου στην elpedison.

Οι περισσότεροι ναοί έχουν και ηλεκτρικό ρεύμα και αέριο οπότε σκεφτείτε τον τεράστιο τζίρο που πάει στην elpedison μια εταιρεία στην ουσια Ιταλική από ότι δείχνουν οι ισολογισμοί. Τζίρος δίχως να ζητήσουν επίσημα κλειστές προσφορές δημόσια η κάθε Μητρόπολη.

Έμπειροι νομικοί κρίνουν ότι θα εξελιχθεί σε μέγα σκάνδαλο ανάθεσης σε έναν πάροχο.

Το θέμα είναι η επίσημη εκκλησία της Ελλάδος το ξέρει αυτό?

Ιερείς έκαναν παράπονα για την συγκεκριμένη εξέλιξη ενώ άφησαν να εννοηθεί πως ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι λόγοι πίσω από αυτήν την επιλογή που θα φανούν στη συνέχεια.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Γνώμη ενός απλού λαϊκού όπως εγώ είναι οι ιερείς να αφοσιωθούν στην υπακοή των ανώτερων των για να αφοσιωθούμε κι εμείς με τη σειρά μας στην υπακοή προς αυτούς, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα.Η οργή τους ,όπως γράφει και το άρθρο στην κεφαλίδα του , θα έπρεπε να είναι φανερή για τις κατάπτυστες αποφάσεις ,που πάρθηκαν πάνω στο θέμα του κορονοϊού, του κλεισίματος των εκκλησιών και την χρήση μασκών και αντισηπτικών εντός των ναών, οι οποίες είναι ενάντια στο λόγο του Θεού. Όχι στην οργή λοιπόν που αφορά business.. Εξάλλου πως μέσα από την οργή θα βγουν στην Ωραία Πύλη και θα πουν: εν ειρήνη του κυρίου δεηθώμεν? Έλεος πια με το καταραμένο το χρήμα.. Δεν καταλαβαίνετε ότι ο νέος κόσμος φεύγει από κοντά σας με αυτά που βλέπει?