ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Σοκαρισμένοι οι πιστοί και ο αγιογράφος στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα θΘαδδαίου Κερατέας - Ευωδιάζει η Παναγία Πορταΐτισσα και ο Άγιος Ιούδας Θαδδαίος.

ΕΚΤΑΚΤΟ- Νέο σημείο απόψε πάνω στην Παναγία Πορταΐτισσα στην Εκκλησία της στην Κερατέα όπου υπάρχει ειδικό παρεκκλήσι αφιερωμένο στη μνήμη της κάτω από τον Ναό του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου.

Όπως είπε αγιογράφος και πιστοί στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, μόλις πήγαν να την επισκεφθούν σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2022 αντίκρυσαν αυτό που θα δείτε στις φωτογραφίες.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.