ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Θα ήθελα να μοιραστώ δημοσίως ένα προσωπικό μου θαύμα, χάρη στον Τίμιο Σταυρό και τον πατέρα Δημήτριο!
Στις 10 Ιουλίου, ο γιος μου (3 ετών), κατόπιν εισαγωγής και μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις στο Νοσοκομείο Μητέρα, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – ΡΕΠΟΡΤΑΖ- Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν:
Λευκά αιμοσφαίρια 22.000
Αιμοπετάλια 27.000
Αιμοσφαιρινη 8,2
Αιματοκρίτης 24,3
Άμεσα απευθυνθήκαμε στον πατέρα Δημήτριο και ζητήσαμε τη βοήθεια του Τιμίου Σταυρού!
Εξ αρχής μας καθησύχασε και μας είπε: Μην ανησυχείτε το παιδί θα γίνει καλά.

Τις επόμενες μέρες, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται , οπότε έπρεπε αναπόφευκτα να ξεκινήσουμε χημειοθεραπείες. Για αυτόν το λόγο, είχαμε μεγάλη ανάγκη σε αίμα και αιμοπετάλια. Και πάλι, χάρη στον π. Δημήτριο, μας έστειλαν φιάλες αίματος από την τράπεζα αίματος των Αγίων Ισιδώρων, του Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ , καθώς και επιπλέον φιάλες αίματος από την Πάρο και το Νοσοκομείο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Επίσης, για τα αιμοπετάλια προθυμοποιήθηκαν και έδωσαν πνευματικά παιδιά του πατρός Δημητρίου.
Παρόλες τις χημειοθεραπείες τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν τα αναμενόμενα και οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι στις επόμενες εξετάσεις αν δεν έχουν πέσει συγκεκριμένοι δείκτες, υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να χρειαστεί επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού. Επιπλέον, ο μικρός είχε την ατυχία να μολυνθεί από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρός κίνδυνος σηψαιμίας. Παρά την απογοήτευση μας, σε καμία περίπτωση δεν χάσαμε την Πίστη μας. Νιώθαμε τεράστια ευλογία που είχαμε την υποστήριξη του πατρός Δημητρίου, μέσω του Τιμίου Σταυρού.

Στις 3 Αυγούστου 2020, ο π. Δημήτριος Σταύρωσε ένα μπλουζάκι του παιδιού μας και μας έδωσε λαδάκι του Τιμίου Σταυρού. Μας είπε να φορέσει το μπλουζάκι και να τον Σταυρώνουμε καθημερινά με αυτό το λαδάκι. Από τη μέρα εκείνη και έπειτα, το παιδι που τις προηγούμενες μέρες ήταν τελείως αδιάθετος και δεν μπορούσε να περπατήσει, άρχισε να έχει διάθεση, απέκτησε όρεξη για φαγητό και οι εξετάσεις του καθημερινά βελτιώνονταν.

Στις 11 Αυγούστου 2020, πήραμε εξιτήριο με την προϋπόθεση σε περίπτωση πυρετού να κάναμε άμεσα εισαγωγή στο Νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ ανηφορήσαμε για τους Αγίους Ισιδώρους για να πάρουμε την ευλογία του Τιμίου Σταυρού και να ευχαριστήσουμε τον πατέρα Δημήτριο.
Είχε πάρα πολύ κόσμο και αποφασίσαμε να καθίσουμε στο εικονοστάσι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου. Ήταν άλλωστε ο Άγιος που μας προέτρεψε ο π. Δημήτριος να προσευχόμαστε.
Μας Σταύρωσε και μας είπε ακριβώς το ίδιο: το παιδί θα γίνει καλά και το γεγονός ότι δεν μπορεί να περπατήσει είναι προσωρινό, είναι παρενέργεια από τη θεραπεία.
Παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κάναμε εισαγωγή στο Μητέρα για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι εξετάσεις ήταν κοντά στα φυσιολογικά επίπεδα ενός υγιούς παιδιού και οι γιατροί μας επέτρεψαν να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Την επόμενη μέρα επισκεφθήκαμε τους Αγίους Ισιδώρους.
Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020
Τα αποτελέσματα έδειξαν τα εξής:
Λευκά αιμοσφαίρια 4.120
Αιμοπετάλια 482.000
Αιματοκρίτης 30
Αιμοσφαιρίνη 10
Συνεχίζουμε έχοντας την Πίστη μας , τον Τίμιο Σταυρό και τον πατέρα Δημήτριο προχωράμε μπροστά γιατί οπως λέει και ο ιδιος « Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ «
Πατέρα Δημήτριε σας υπέρ-ευχαριστούμε, που μέσω του Τιμίου Σταυρού και των Προσευχών σας, σώθηκε το παιδάκι μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ομολογήσουμε το θαύμα που ζήσαμε!!! Είμαστε για πάντα ευγνώμονες απέναντί σας!!!
Την ευλογία του Τιμίου Σταυρού και την ευχή σας να έχουμε!!!

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Π. Πορφύριος Αουαντ

μας. Νιώθαμε τεράστια ευλογία που είχαμε την υποστήριξη του πατρός Δημητρίου, μέσω του Τιμίου Σταυρού.
Συνεχίζουμε έχοντας την Πίστη μας , τον Τίμιο Σταυρό και τον πατέρα Δημήτριο προχωράμε μπροστά γιατί οπως λέει και ο ιδιος « Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ «
Από τα γραφόμενα δεν φαίνεται να έγινε θαύμα !!!
Θαύμα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται γιατρό , ανθρώπινη παρέμβαση !!!!
Έγινε ο π. Δημήτριος το κύριο ζήτημα να έχουν με μέσον το Σταυρό.
Και στο τέλος στο πίσω κάθισμα η μάλλον στο πορτμπαγκάζ ο Χριστός .
Εξηγήσετε μου , και κάποιος να απαντήσει σοβαρά .

2
Ελενα Οικονομακη

Εκανε πάλι το θαυμα του !!!!!!!!!!!!!

3
Δαφουλα Τσοδουλου

Πολύ μεγάλο θαύμα να γίνει καλά το παιδάκι. Θα ήθελα να κάνετε και για την οικογένεια μου μια προσευχή πάσχω από λύκο συστηματικό και μένω στα Ιωάννινα τα ονόματα είναι Ιωάννης, Δαφνούλα, Νικόλαος και ο Παναγιώτης- Γεράσιμος που έδωσε φέτος πανελλήνιες ευχαριστώ για το χρόνο σας

4

Σας παρακαλώ πολύ κάντε και για μένα ευχή υπέρ υγείας για πρόβλημα υγείας που έχω στα μάτια μου και θα κάνω χειρουργείο από Κύπρο ευχαριστώ.Παρακολουθω τα βιντεάκια σας και με κάποιο τρόπο ήθελα να επικοινωνήσω έστω και μέσω μειλ