Φρενίτιδα επικρατεί πλέον ακόμα και στις Ιερές Μητροπόλεις με το ζήτημα των αναδρομικών (δώρα, επιδόματα) σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Στο ρυθμό των αναδρομικών βρίσκονται πλέον και αρκετές Μητροπόλεις για το ζήτημα των αναδρομικών σε κληρικούς. Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE το οποίο παρέχει ΔΩΡΕΑΝ εκπροσώπηση στους Ιερείς για μαζικές αγωγές ως προς την διεκδίκηση των αναδρομικών, μέσω της δικηγορικής εταιρίας με την οποία συνεργάζεται, Μητροπόλεις της Δωδεκανήσου ειδοποίησαν όλους τους Ιερείς τους να προσέλθουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στα γραφεία των Ιερών Μητροπόλεων για να κινηθούν οι διαδικασίες για το θέμα των αναδρομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες καλούν τους Ιερείς να προσκομίσουν πληρεξούσιο με θεωρημένη την υπογραφή, ενώ εικάζεται ότι τα 100 ευρώ θα αφαιρεθούν από τον μηνιαίο μισθό εκάστου κληρικού για να πληρωθούν τα έξοδα των δικηγόρων, τους οποίους θα επιλέξει η εκάστοτε Μητρόπολη.

Άνθρωποι των Μητροπόλεων διεμήνυσαν στους Ιερείς σε αυστηρό τόνο, ότι πρέπει η εκπροσώπηση να γίνει απαραίτητα δια μέσω της εκάστοτε Μητρόπολης διότι αλλιώς, όπως υποστήριξαν, κινδυνεύουν να πέσουν θύματα απατεώνων.

Να σημειωθεί πως υπήρξε δυσφορία σε κληρικούς για την πιθανή παρακράτηση από τον μισθό τους για τα δικαστικά έξοδα.

Όπως και να χει, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE χαιρετίζει τις αποφάσεις των Μητροπόλεων να κινηθούν γρήγορα στο θέμα των αναδρομικών και είναι υπερήφανο που η πρωτοβουλία της εφημερίδος θα αποτελέσει εφαλτήριο για την δικαίωση των κληρικών που βάλλονται πανταχόθεν και παντοιοτρόπως.

Για την ιστορία παραθέτουμε το χθεσινό δημοσίευμα: Στεκόμαστε στο πλευρό των Ιερέων – Νομική κάλυψη από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για αναδρομικά

 

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.