ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Απίστευτος φανατισμός από ακραίους κύκλους εναντίον ενός άξιου Ιερέα. Θέλουν να τον οδηγήσουν στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε πριν από λίγο ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης, συνάδελφος δικηγόρος που εκπροσωπεί Θεολόγους τον κάλεσε για να τον πληροφορήσει πως θα στραφούν εναντίον του Ιερέα π Αλέξανδρο Καριώτογλου για το ζήτημα με τα Κορίτσια «παπαδάκια» στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος των προσφευγόντων-εναγόντων, θα κινηθούν με βάση το Άρθρο 184 για Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, ενώ θα κάνουν και καταγγελία στην Ιερά Σύνοδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος τιμωρείται με φυλάκιση ως ένα έτος ή με χρηματική ποινή.

2. Με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή τιμωρείται η πράξη της προηγούμενης παραγράφου αν με αυτήν επιχειρείται η τέλεση βιαιοπραγιών κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή το γενετήσιο προσανατολισμό, καθώς και αν ο υπαίτιος είναι θρησκευτικός λειτουργός.

3. Με φυλάκιση ως πέντε έτη και χρηματική ποινή τιμωρείται η πράξη των προηγούμενων παραγράφων αν είχε ως άμεσο επακόλουθο την τέλεση εγκλημάτων.

4. Με την ποινή της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται και όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει τους πολίτες σε βιαιοπραγίες μεταξύ τους ή σε αμοιβαία διχόνοια με αποτέλεσμα να προκληθεί διατάραξη της κοινής ειρήνης κατά το προηγούμενο άρθρο.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.