ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΕΙΔΗΣΕΙΣ : ΘΕΡΜΗ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Φ. ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΓΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ ΣΕ Λ. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Την πρότασή του για τη μετονομασία της Λεωφόρου Κηφισού σε Λεωφόρο Ορθοδοξίας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ» και υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, Φίλιππος Καμπούρης, σε συνάντηση που είχε με φίλους και ψηφοφόρους της παράταξης.

Η υποδοχή αυτής της πρότασης, που περιέχεται στο πρόγραμμα της παράταξης του Φίλιππου Καμπούρη, ήταν ιδιαίτερα θερμή από τους παρευρισκόμενους, που τον συγχάρηκαν για την αποδεδειγμένη πίστη του στην Παράδοση της Εκκλησίας, με ειλικρίνεια και ευθύτητα καρδιάς.

Η Λεωφόρος Κηφισού είναι ο κεντρικός οδικός άξονας των Αθηνών, με μήκος 14 χλμ, που αρχίζει από την Κηφισιά και διατρέχει πλήθος δήμων και συνοικιών της Αττικής, καταλήγοντας στον Φαληρικό όρμο και εξυπηρετώντας πάνω από 100.000 αυτοκίνητα ημερησίως. Είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Οδού 75 (Ε75) και του Αυτοκινητοδρόμου 1, με πλήθος παράδρομων, γεφυρών και εξόδων, που συνδέεται με άλλους κύριους οδικούς άξονες, όπως την Αττική Οδό, την Ιερά Οδό, τη Λ. Αθηνών, τη Λ. Ποσειδώνος κλπ.

«Αυτά τα χαρακτηριστικά της Λεωφόρου Κηφισού την καθιστούν ιδιαίτερης σημασίας και, για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, αποτελεί μεγάλη τιμή η μετονομασία της σε Λεωφόρο Ορθοδοξίας. Γιατί είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε Ορθόδοξοι, αλλά και συγχρόνως μεγάλη η ευθύνη απέναντι σε αυτόν τον ατίμητο θησαυρό, αφενός μεν για να τον κρατήσουμε ζωντανό και αφετέρου για να τον βιώσουμε στην καθημερινή μας ζωή», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Φίλιππος Καμπούρης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.