Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, καλεί ως ύποπτους τέλεσης απιστίας, υπεξαίρεσης και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου και την πρεσβυτέρα.

Εξηγήσεις για τρία κακουργήματα καλούνται να δώσουν ο πατέρας Αντώνιος και η σύζυγός του, Σταματία Γεωργαντή, στο πλαίσιο των ερευνών για όσα συνέβαιναν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων μαρτύρων, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Ιωάννης Σέβης, καλεί ως ύποπτους τέλεσης απιστίας, υπεξαίρεσης και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου και την πρεσβυτέρα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Κιβωτός του Κόσμου: Yποπτοι για 3 κακουργήματα ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα-1
«Κιβωτός του Κόσμου»: Οι προκλήσεις στον απόηχο του σκανδάλου
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αδίκημα της απιστίας, αφορά σε δαπάνες άνω των 190.000 ευρώ για την αγορά ακίνητου στην Πωγωνιανή, τις επισκευές που έγιναν σε αυτό καθώς και την πληρωμή του φόρου μεταβίβασης.

Το κρατικό κανάλι κάνει λόγο για υπόθεση υπεξαίρεσης 467.000 ευρώ, και συνδέεται με χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της δομής του Κολωνού που χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος, καθώς και κοσμήματα και χρυσές λίρες που εντοπίστηκαν σε θυρίδες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.