ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μέγα θαύμα ομολογεί σήμερα 26 Απριλίου 2022 η σύζυγος ασθενούς που είχε χάσει την όραση του και θεραπεύθηκε από τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο στην Κερατέα.

Εμείς ήρθαμε την περασμένη Δευτέρα στο εκκλησάκι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα, έβλεπε διπλά ο σύζυγός μου τη Δευτέρα το πρωί , πήγαμε σε μια οφθαλμίατρο στην Κερατέα, τον εξέτασε, δεν του βρήκε κάτι στα μάτια, του λέει να πάτε σε νευρολόγο και να κάνετε αξονική γιατί δεν βλέπω τα νεύρα μέσα στον εγκέφαλο.

Εμείς περνώντας είδαμε το εκκλησάκι και κατεβήκαμε, πήγαμε στον Ταξιάρχη στον κάτω Ναό, ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να κατέβει και πήγα εγώ με έναν ανιψιό μου προσευχήθηκα και φύγαμε.

Ήρθαμε σπίτι και το πρωί που ξημέρωσε σηκώθηκε ο σύζυγος σηκώθηκα και εγώ μετά από καμιά ώρα και μου λέει τώρα βλέπω καλύτερα από ότι έβλεπα. Το έλεγα και εγώ στον ανιψιό μου ο οποίος μου ομολόγησε πως από την ημέρα που πήγαμε όλα καλά μου πηγαίνουν, είναι μάγειρας και έφυγε για το νησί και έχει πολλά προβλήματα στην οικογένεια του. Κάτι έγινε νομίζω ήταν θαύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.