ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Οργισμένοι οι Δεσπότες με τη στάση ορισμένων εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Κύπρου.

Σε απαράδεκτες πρακτικές που απέχουν παρασάγγας από το Ορθόδοξο Εκκλησιαστικό φρόνημα που πρέπει να διέπει ένα νησί πιστών όπως η Κύπρος επιδίδονται εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής ενημέρωσης στην Κύπρο.

Όπως καταμαρτυρούν Μητροπολίτες και Ιερείς στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ΄΄Μας ζητούν από 5 έως και 20.000 ευρώ για να μας βάλουν ψηλά σε στημένες δημοσκοπήσεις που φτιάχνουν΄΄.

Οι άξιοι Δεσπότες αρνήθηκαν ευγενικά να υποκύψουν στον έμμεσο εκβιασμό αυτών των ανθρώπων, για την ώρα όμως δεν προτίθενται να προβούν σε καταγγελίες.

Πρέπει να γίνει σαφές, τονίζει Ιερέας στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ότι παρόλο που μοιάζει με εκλογική διαδικασία πολιτικού περιεχομένου , είναι μια Εκκλησιαστική διαδικασία και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό.

Επίσης δεν πρέπει να ΄΄πληρώσουν τη νύφη΄΄ Ναοί και Μοναστήρια που τυχόν συνταχθούν με τη μία ή την άλλη πλευρά και έπειτα να υπάρχει ανάγκη ΄΄ρεβανσισμού΄΄ από Δεσπότη που τυχόν κερδίσει.

Tην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και μια εβδομάδα πριν από την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων θα διεξαχθούν τελικά οι Αρχιεπισκοπικές εκλογές, μετά την κοίμηση του Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κύπρου, Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου του Δεύτερου.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.