Ελληνοτουρκικά: «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Ελλάδα συνεχίζει να μας απειλεί» λένε με περίσσιο θράσος Τούρκοι αναλυτές.

«Η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί τα νησιά για να πολιορκήσει την Τουρκία. Η Ελλάδα είναι όργανο άλλων χωρών, πότε της Γαλλίας, πότε της Γερμανίας και πότε των ΗΠΑ» συνεχίζουν.

Αυτές είναι οι… κουβέντες που ακούγονται σε πάνελ του δημοφιλούς τουρκικού καναλιού, CNN Turk, το οποίο μάλιστα απηχεί τις κυβερνητικές απόψεις, ενώ έχει και «δυτικό προσανατολισμό».

Το πιο ακραίο όμως δεν ήταν αυτό, αλλά μια δήλωση από τα παλιά, σαν να μην είχε συμβεί ποτέ η ελληνοτουρκική προσέγγιση και η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν, ή, κατά τους συμμετέχοντες, να μην επηρεάζει καθόλου τελικά τη συνεχή προκλητικότητα εναντίον μας.

«Τα νησιά είναι υπό κατάληψη της Ελλάδας και είτε θα παρθούν με συνομιλίες είτε με άλλο τρόπο», υπογράμμισε πρώην διοικητής μυστικών υπηρεσιών, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης για τον ΣΚΑΪ.

kάποιοι καλεσμένοι στο πάνελ προσπάθησαν να χαμηλώσουν τους τόνους, ωστόσο υπερίσχυσαν αυτές οι απόψεις κι ότι τα νησιά «στην πραγματικότητα ανήκουν στην Τουρκία».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.