Το υπουργείο Οικονομικών παραθέτει πίνακα με το ύψος του επιδόματος που αντιστοιχεί σε νοικοκυριά που κατοικούν σε διάφορες περιοχές της χώρας ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών τους.

Η πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:
για αγορές που έγιναν μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2020 το επίδομα θα πληρωθεί έως 31 Ιανουαρίου 2021
για αγορές που έγιναν μέχρι και 28 Φεβρουαρίου 2021το επίδομα θα πληρωθεί έως 31 Μαρτίου 2021

Για πρώτη φορά φέτος έγιναν αποδεκτά τιμολόγια αγοράς που έχουν εκδοθεί από την 1η Ιουνίου 2020 και μετά, ύστερα από τη διεύρυνση του επιδόματος θέρμανσης.

Ειδικότερα, οι νέοι δικαιούχοι ανέρχονται στους 124,0000 καταναλωτές φυσικου αερίου,καταναλωτές καυσόξυλων, βιομάζας και υγραερίου, εκτός των 564.000 καταναλωτών πετρελαίου, σε σύνολο περίπου 688.000 αιτήσεων.

Το φετινό επίδομα θέρμανσης είναι διευρυμένο και χορηγείται όχι μόνο σε όσους χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και σε δικαιούχους που χρησιμοποιούν εναλλακτικές θερμαντικές ύλες, όπως φυσικό αέριο και καυσόξυλα.

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης με αναλυτικά τα ποσά στους δικαιούχους αλλά και παραδείγματα ανά περιοχή

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει να καταβάλλεται το επίδομα θέρμανσης της φετινής χειμερινής περιόδου σε περίπου 700.000 νοικοκυριά.

Πληρωμή συντάξεων Μαρτίου 2021 ΙΚΑ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.