ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Διαβάστε αναλυτικά το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ για το πως θα κυμανθεί ο καιρός από σήμερα 2 Ιανουαρίου έως και τα Θεοφάνεια 2019. Συγκεκριμένα για αύριο Πέμπτη 3 Ιανουαρίου αναμένουμε επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές η χιονόνερο και κυρίως στα νότια θαλασσιά-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, στα ημιορεινά ηπειρωτικά, και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές της βόρειας χωράς, που κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια θα είναι πυκνές.

Οι άνεμοι αύριο Πέμπτη 3 Ιανουαρίου θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 6 με 7, στα πελάγη τοπικά 8 και στο Αιγαίο πιθανώς 9 μποφόρ, που γρήγορα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ιδία ένταση.

Μικρή εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βόρεια. παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός τη
νύχτα στα βόρεια.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: Παρασκευή 4 Ιανουαρίου

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές η χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χωράς όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στο Αιγαίο.

Ύφεση των φαινομένων τις βραδινές
ώρες στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χωρά από δυτικές
διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και
βόρεια.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: 5 Ιανουαρίου

Στα βορειοδυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές η χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χωράς.

Τα φαινόμενα βαθμιαία από τις βραδινές ώρες στα
ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός, κατά τόπους ολικός στα βόρεια.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: 6 Ιανουαρίου – Θεοφάνεια

Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους ισχυρός στα
κεντρικά και βόρεια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.