ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και αφρικανική σκόνη φέρνει η κακοκαιρία αύριο Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Ο καιρός θα φέρει σε Μακεδονία και Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία που τη νύχτα θα περιοριστούν στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στα Δωδεκάνησα θα είναι ανατολικοί 6 με 7 βαθμιαία 9 και από το βράδυ τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – Κακοκαιρία

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις απογευματινές ώρες κυρίως στα νότια Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις βραδινές ώρες.

Καιρός: Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις απογευματινές ώρες κυρίως στα νότια. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, στα βόρεια θα είναι 4 με 6 και στα νότια 5 με 7 βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός 4 Φεβρουαρίου: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα από το μεσημέρι ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Αφρικανική σκόνη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το βράδυ. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.