ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ: Χειροτονήθηκε Ιερέας π Αυγουστίνος ο Ανέστης Βλάχος, ο εγγονός του αγαπημένου ηθοποιού του Ελληνικού Κινηματογράφου Ανέστη Βλάχου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Ιεροδιακόνου πατρός Αυγουστίνου.

Χειροτονήθηκε Ιερέας π Αυγουστίνος ο Ανέστης Βλάχος, ο εγγονός του αγαπημένου ηθοποιού του Ελληνικού Κινηματογράφου Ανέστη Βλάχου στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στην Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια παρουσία του Σεβ Μητροπολίτου Ανέων Μακαρίου, πλήθους Ιερέων της Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και πλήθους ευσεβών πιστών που ήρθαν μέχρι και από Αυστραλία.

Παρών και ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ JUNIOR

Από την παιδική του ηλικία ήταν κοντά στην εκκλησία. Ήταν μαθητής του κατηχητικού και παρακολουθούσε όλα τα εκκλησιαστικά γεγονότα. Yπήρξε παπαδάκι. Οι πρώτες του επαφές με το Θείο ήταν στον Άγιο Λουκά, το παρεκκλήσι του Ιπποκρατείου

Αυτό του έδινε τη χαρά, την ευτυχία, τη γαλήνη.

Από μικρός ήθελε να βοηθάει τον κόσμο, επισκεπτόταν τους ασθενείς του νοσοκομείου, ήθελε να απαλύνει τον πόνο του κόσμου. Η απόφασή του είχε παρθεί από μία πολύ μικρή ηλικία.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.