ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Σε ποινές αργίας και αφαίρεσης οφικίων σε τέσσερεις ιερείς για παράβαση των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου, προχώρησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου, Μακάριος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών επισήμανε πως προχώρησε στην απόφαση αυτή καθώς οι ιερείς έκαναν την ακολουθία της Ανάστασης στις 12 τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας και τους νόμους του κράτους και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ανεξέλεγκτα και να κάνουν του κεφαλιού τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Αναστάσιος

Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα οι άνθρωποι κάνανε το καθήκον τους πολύ σωστά. Η μισή Ελλάδα για να μην πω περισσότερο δεν σας εμπιστεύεται πλέον όπως και τους πολιτικός. Έχετε Σκανδαλίσει τους πιστούς. Μωραίνει ο Κύριος.

2

Αν όλοι οι Ιερείς έκαναν ότι λέει η Σύνοδος των 12 και όχι των 82, και ότι έλεγε το κράτος, ΔΕΝ θα υπήρχε Ορθοδοξία σήμερα!
Οι Αρχιερείς να κοιτάξουν να γίνουν ποιμένες προς πρόβατα και όχι Πάπες διεκδικώντας αισθητά, πρωτεία και δικαστική εξουσία!

3
ΑΓΑΠΙΟΣ Ο ΑΜΑΣΕΙΟΣ

Παλικαρίσια απόφαση! Χρειάζεται κότσια, για να την κάνει πράξη ένας Μητροπολίτης με απόλυτη διοικητική και πνευματική εξουσία. Αλλά, όταν γίνει το θέλημα του Καίσαρος και ολοκληρωθεί το σχέδιό του, τότε θα καταλάβουν οι δεσποτάδες τι έκαναν. Αλλά θα είναι αργά. Εξάλλου αυτές οι ποινές δεν έχουν κανένα νόημα και είναι στεφάνια στο κεφάλι τους και καμάρι στην ψυχή τους, έναντι του θελήματος του Θεού.