Ο καθηγητής Παθολογίας επισήμανε ότι τα παιδιά έχουν μείνει πολύ καιρό εκτός σχολείου, ενώ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το άνοιγμα του λιανεμπορίου με τη μέθοδο του click away, από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Μαρτίου. «Υπάρχει μια βάση συζήτησης για να ανοίξει το λιανεμπόριο από Δευτέρα από την άποψη ότι δε φαίνεται να επηρεάζει πολύ αυτό το σύστημα λειτουργίας, αφού έτσι κι αλλιώς υπάρχει κινητικότητα».

«Η συζήτηση θα γίνει και για τα δύο (σ.σ. λιανεμπόριο και σχολεία) και θα δούμε ποιο είναι πιο ασφαλές να ξεκινήσει», είπε.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της επιτροπής των ειδικών, Χαράλαμπο Γώγο, η επιτροπή των ειδικών θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στην επαναλειτουργία των σχολείων.

Οι ειδικοί της επιτροπής του υπουργείου Υγείας αναμένεται να συζητήσουν ποιο από τα δύο, τα σχολεία ή το λιανεμπόριο, είναι πιο ασφαλές να ξεκινήσει, σύμφωνα πάντα με τον καθηγητή. «Το μεγάλο ζητούμενο παραμένει η εκπαίδευση», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ζήτημα των πρακτικών ασκήσεων των μεταπτυχιακών φοιτητών που συμμετέχουν σε προγράμματα Ειδικής Αγωγής αναδεικνύουν βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Συγκεκριμένα, πολλοί φοιτητές δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους λόγω των μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού, με τους βουλευτές να ζητούν ειδική μέριμνα για την πρακτική άσκηση στα σχολεία Ειδικής Αγωγής.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.