ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μια απίστευτη επίθεση δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από συκοφάντες, εξαιτίας του ότι δημοσίευσε άρθρο για το Άγιο Φως, τη στιγμή που υπάρχει μια συντονισμένη πολεμική με στόχο να πληγεί η Ορθόδοξη Πίστη.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE δημοσίευσε στις 21 Μαρτίου 2019 άρθρο με τίτλο Άγιο Φως: Οι Επιστήμονες υποκλίνονται στο θαύμα

εις το οποίο αναδημοσιεύει τοποθέτηση του Ρώσου φυσικού Αντρέι Βολκόβ το Μεγάλο Σάββατο του 2008 για το ζήτημα.

Σκοπός της ως ανωτέρω δημοσιεύσεως από την εφημερίδα ήτο η προάσπισης της Ορθοδόξου Πίστεως η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχεται χτυπήματα από άθεους για ψευδείς αναφορές περί απάτης στο ζήτημα του Αγίου Φωτός που σκανδάλισαν κοινή γνώμη και πιστούς.

Υπάρχει μια ιστοσελίδα που διατείνεται πως κατέχει το αλάθητο, αυτοαποκαλείται ΄΄κυνηγός΄΄ των ψευδών ειδήσεων και η μοναδική της προσφορά εις την δημοσιογραφία είναι να αναζητά τι γράφουν οι εφημερίδες και να προσπαθεί να τα αποδομεί.

Η ιστοσελίδα ellinika hoaxes, η οποία φέρεται να ανήκει σε κάποιον κύριο Θεόδωρο Δανιηλίδη, έχει συνάψει συνεργασία με το FACEBOOK την οποία χρησιμοποιεί όχι για να παράξει ουσιαστικό έργο και να καταπολεμήσει τις ψευδείς ειδήσεις όπως οφείλει, αλλά στοχοποιώντας εφημερίδες τις οποίες αντιπαθεί.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ήταν η μόνη εφημερίδα που ξεγύμνωσε (με ντοκουμέντα) ένα άθλιο ψέμα τα ellinika hoaxes, όταν προσπαθούσαν να εξευτελίσουν τον Τίμιο Σταυρό από τον Λυκαβηττό κατά την υποδοχή στην πόλη του Λαγκαδά.

Δείτε το άρθρο Τίμιος Σταυρός: Έτσι στήθηκε η σκευωρία – Συγκλονίζει το Βίντεο ντοκουμέντο

Αυτές τις ημέρες προχώρησαν σε αναφορά στο facebook εναντίον του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για το άρθρο με το Άγιο Φως και εξαιτίας του ότι είναι συνεργάτες με το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης φιμώνουν το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE μειώνοντας την προσβασιμότητα.

Αύριο Δευτέρα θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή από την δικηγορική εταιρία εις την οποία ανήκει η εφημερίδα, εναντίον του ellinika hoaxes, του κ. Θοδωρή Δανιηλίδη και των υπευθύνων του FACEBOOK.

Αναστασία Γ. Κότσαρη, δικηγόρος Αθηνών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-6)
  1. Ανεστης 4 χρόνια πριν

    Δεν είναι μόνον άθεοι αλλά και αντίχριστοι απατεώνες! Δείτε τι κάναν και με το Άγιο Φως εδώ…
    http://www.oodegr.com/oode/asynithista/thavmata/agio_fws_ell_hoaxes_1.htm?fbclid=IwAR1IJww1qLx0afV_k7u01Fqu0QyWi4Pj-hA8SKEMQyK4fFSKQvPdcB3rlsw

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.