Κλιμάκιο ειδικών επιστημόνων για το Alzheimer επισκέφθηκε το διήμερο 28 και 29 Ιανουαρίου ε.έ. ακριτικές περιοχές του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, στα πλαίσια της συνεργασίας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ʺΑποστολήʺ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο πραγματοποίησε ενημερωτικές ομιλίες για την νόσο και την πρόληψή της στο Σουφλί, στο Διδυμότειχο, στις Καστανιές και την Ορεστιάδα και χορήγησε δωρεάν τεστ μνήμης στους κατοίκους των παραμεθορίων αυτών περιοχών.
Σημειωτέον ότι η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της από ετών αρξαμένης συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου με την ʺΚαρέλλειο-Μονάδα Alzheimerʺ του Φιλανθρωπικού Οργανισμού.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα στελέχη του κλιμακίου, τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικιού Οργανισμού κ. Κων. Δήμτσα και τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ Ιερώνυμο, ο οποίος διαρκώς επιδεικνύει ζωηρό και ανύστακτο το ενδιαφέρον του για τις παραμεθόριες περιοχές.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.